Produkten har lagts till i kundvagnen.
Produkten har tagits bort ur kundvagnen.
Kund tillagd i kundkorgen.
Du måste välja kund innan du kan välja produkter.
Du kan bara köpa ett begränsat antal av denna produkt.
Svenssons Akustiska textilier

Akustiska textilier

På Svensson producerar vi textillösningar som skapar behagliga ljudmiljöer där människor kan trivas och må bra i. I vårt akustiska sortiment hittar du textilier i olika nyanser, texturer och ljudklassificeringar. En både dekorativ och flexibel lösning som gör stor skillnad för inomhusklimatet.

Hitta rätt textil med vårt simuleringsverktyg

Genom att förutsäga akustiken i ett tidigt skede av ditt projekt kan du se till att de tekniska lösningarna blir sömlöst integrerade i din vision. Det är precis här vårt simuleringsverktyg kommer in i bilden. I ett digitalt akustiklabb får du teknisk vägledning som hjälper dig att hitta akustiska textillösningar på dina utmaningar.

NYHETER, INSPIRATION OCH EVENTS

Svensson nyheter och events

Kantspill från Svensson i Baux ljudabsorbent

Outnyttjat material blir hållbar akustisk lösning med BAUX

Vår ambition är att allt material som tillverkas ska komma till användning. Genom samarbetet med The Loop Factory och BAUX har nu kantrester från vår produktion fått ett nytt liv.

Prisbelönt koncept skapar ombonad känsla i badrummet

När Svedbergs lanserade sitt badrumskoncept Langfoss ville de göra det enkelt att skapa ett ombonat, personligt och förnybart uttryck i badrummet. Lösningen blev att komplettera den minimalistiska duschväggen med Svenssons taktila textil Salt.

Kantspill från Svensson

Från restmaterial till ny produkt

Vid all form av tillverkning skapas rester. Att minska och minimera dessa material är vår uppgift som producent, men det är ofrånkomligt att det uppstår kantremsor vid industriell vävning. Därför är vi stolta och glada över att nu ha hittat en lösning tillsammans med The Loop Factory.

Textilpodden

Vår podcast fokuserar på inredningstextil för offentliga miljöer. Samtalen handlar om att skapa sinnliga rum med hjälp av form och funktion. Vi frågar oss hur vi ska tänka och vad vi ska göra för att må bra. Svaren kommer från inredare, forskare och formgivare.

Inredningstextil från Svensson

Under rådande situation anser vi att hygien, respekt och tillförlitlig information är viktigare än någonsin. Därför delar vi med oss av några bekräftade upptäckter om coronaviruset och en vägledning till hur man tar hand om sina textilier från Svensson under pandemin. 

Vi har tillverkat textilier sedan 1887

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationer fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion.

Idag används vår unika erfarenhet och kunskap för att förbättra miljön för både människor och växter. Detta gör oss unika och oerhört stolta. Välkommen till Svensson.

Läs mer om oss

Loading…